perjantai 29. huhtikuuta 2016

Rusakko

No nyt tulee jo pidempää postausta, ainakin kuvia on reilusti. 

Käpytikka
Olin pellolla kuvaamassa, kunnes huomasin rusakon. Se oli silloin kuitenkin niin kaukana etten saanut kunnollista kuvaa, joten ajattelin kiertää kauempaa jotta pääsisin toiselta puolelta sen lähemmäksi. Kuitenkin rusakko oli lähtenyt loikkimaan samaan suuntaan ja me tavattiin taas sattumalta, tällä kertaa noin 15 metrin päästä. Rusakko tietenkin huomasi mut ensin, joten se meni matalaksi. Kerkesin ottamaan siitä pari kuvaa jonka jälkeen se lähti loikkimaan metsää kohden. Myöhemmin näin saman jänön vahingossa vielä tielläkin josta se jälleen loikki piiloon. 


Oltiin Napen kanssa lenkillä, ja koira kerrankin alkoi poseeraamaan paikoillaan joten sain siitä yllättävän monta onnistunutta otosta.





Viiru

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! <3
    saanko kysyä että onko tuo sun kissa? Se nähtävästi liikkuu vapaasti, kun enskesänä päästän omanikin ja pelkään että se ei tule takaisin tai kuolee.

    olisi ihan tosi kivaa jos sinäkin tilaisit mun blogin(en tiiä kiinostaako tää aihe:D)

    cloudstotheworld.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    On se meiän. Meillä on siis kolme kissaa, joista kaikki menee pihalla vapaana missä tahtoo (toki sisällekkin pääsevät aina kun haluavat). Ei nuo ole ainakaan minnekkään karannut, paitsi tuo Viiru joka on lähtenyt joka kesä noin puolen vuoden mittaiselle "kesäreissulleen" joka vuosi ja on aina palannut takaisin. Ja oppii ne varomaankin, sillä lähistöllä pyörii paljon petoja muttei mitään ole sattunut.
    Eli kissa tottuu aika helposti liikkumaan pihapiirissä. Jos kissasi on pentu, niin suosittelen kuljettamaan sitä valjaissa ulkona, jotta se tottuu ulkoilmaan sillä meidän Oliver ainakin pelkäsi pienenä tuulta tosi paljon.
    Jospa tämä auttoi sua edes vähäsen :D

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi :)