Eläimet


Kanit
Onni


Meillä on 2 tallikania, Onni ja Laku. Onni on mun oma lemmikkini. Näissä 4-vuotiaissa pomppijoissa on neljää rotua, äiti on ranskanluppa ja isässä on ranskanluppaa, belgianjättiä, leijonaharjasta ja kääpiöluppaa.
Veljekset elelevät nykyään kahdestaan, kun niiden veli, Pete, kuoli kesällä.


Laku

Kissat

Oliver on 3-v ja Misu ja Viiru ovat 11-v siskoksia. Oliver on edelleen aika villi riiviö ja olisi aina painimassa muitten eläinten kanssa. Misu ja Viiru oli pentuina villikissoja, mutta nykyään ne on tosi kesyjä. Paitsi Viiru kyllä edelleen käy joka kesä useamman kuukauden kestävillä retkillään.vas. Misu, Oliver ja oik. Viiru


Marsu

Milli 7-v on risteytysmarsu. Nykyään se elelee yksin kun sen kaveri, Viktooria, kuoli. Milli on sosiaalinen ja oikeen pirtsakka tyyppi.
Pässit
Vilho

Otto ja Vilho ovat 3-vuotiaita ahvenanmaanlampaita. Vilho on tosi vihainen ja pökkii kaikkia sarvillaan, kun taas Otto on rauhallisempi. Pässit alkoivat tapella kuitenkin niin paljon, että ne jouduttiin erottamaan toisistaan talven ajaksi. Talvella Vilho oli omassa karsinassaan ja Otto asusti vasikoiden kanssa, joista tuli sille tosi hyviä kavereita. Molemmilla on omat riimut ja talutimme niitä kesäisin, mutta tänä kesänä niillä oli oma iso aitaus, jossa ne sai olla keskenään. Aitauksessa on niin paljon tilaa molemmille ettei ne enää tappele paljoa.

Otto


Hevoset


Lady

Meillä on 6 hevosta.

Lady Shuttle "Lady" on 20-v lämminverinen tamma.
SikkeSickle Figure "Sikke" on 16-v lämminverinen tamma.
Bansku
Banana Lady "Bansku" on 28-v shetlanninponi tamma.


Vappu

Vaapukka "Vappu" on 22-v shetlanninponi tamma.

Minni


Winnie Wii "Minni" on 13-v tilastotamma.Julle

Flame of Fire "Julle" on 3-v risteytysori.
Hevosistamme löydät lisää tietoa Sabinan ponit- blogista.


Lihakarja 

Kasvatamme charolaisia. Meillä on n. 40 emolehmää, siitossonni sekä nuorta karjaa (yhteensä n. 80kpl). Karja asuu kesällä laitumella ja talvella pihatossa.
Mukaan mahtuu myös kuusi lypsylehmävasikkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi :)