tiistai 20. syyskuuta 2016

Silhouette

*Blogia muokattu viimeksi 20.9.2016. Nykyään julkaisen kuviani ainoastaan Instagramissa, jonne pääset tästä linkistä * 

Huomasin taas, etten ole pitkään aikaan postannut tänne mitään. Todennäköisesti samanlaista tulee olemaan jatkossakin, sillä motivaatiota tai aikaa tähän blogiin ei juurikaan löydy. Jätän siis suosiolla päivittämättä, sillä en halua väkisin tehdä postautta, jos juttu ei kiinnosta mua yhtään. 


Löysin kamerastani uuden suosikkiasetuksen, "silhouette". Olen ottanut sillä nämä kolme ensimmäistä kuvaa, ja muokannut sitten kännykän Snapseed-sovelluksella taustan vielä tummemmaksi ja itse kohteen selvemmin esille. Viimeisen kuvan asetukset asetin kaikki itse ja säädin sovelluksella siitä samantyylisen kuin muistakin. 


Mainitsin aikaisemmassa postauksessa kesävideokilpailusta, johon lähetin ihka ensimmäisen itse tekemän videoni. Kisa loppui jo elokuussa, mutten muistanut mainita lopputulosta. Pääsin kisassa toiseksi, mulla oli vaan 4 ääntä vähemmän kuin voittajalla. Sain silti mukavasti katselukertoja, kun videoni oli esillä kolmen eri lehden nettisivuilla (kuitenkin vain lehden tilaajat näkivät ne). 


En yleensä päivittele tänne juttuja hevosista, mutta kerronpa tässä samalla, että eestinhevonen Minni ei ole enää meillä, sen sijaan lämminverinen Sani tuli meille. Mikäli kiinnostaa tietää tarkemmin, Sabina-siskoni teki aiheesta jo aikasemmin postauksen. Lyhyesti sanottuna Sabinalla ja Minnillä ei kemiat kohdannut, eikä hevosta voinut koko kolmen vuoden aikana käsitellä kunnolla, sillä se oli niin arka. Minnin entinen omistaja sitten oli kiinnostunut ostamaan entisen hevosensa takaisin. Sabina osti Sanin, joka on tähän mennessä käyttäytynyt oikein hyvin ja tulee toisten hevosten kanssa toimeen, myöskin ratsastus onnistuu mutkitta. 


Mullakin on alkanut syksy oikeen kivasti rullaamaan :) Vähän ehkä ärsyttää, että aina kouluun lähtiessä on nätti sumu, aamukaste ja auringonnousu yhtäaikaa. Mutta viikonloppuna kun kiiruhdan kameran kanssa pihalle aamutuimaan, silloin ei löydy mitään noista edellä mainituista... Ehkä vielä jonain viikonloppuna mua onnistaa!
Tunnelmallisia jouluvaloja odotellen, toivotan teille kaikille mukavaa syksyä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi :)