perjantai 2. syyskuuta 2016

R.I.P Nappe

Tiistaina 30.8 Nappe lähti koirien taivaaseen. Tämä 15-vuotias oli todella virkeä tapaus vielä vanhanakin. Aina jaksoi kiskoa pitkilläkin kävelylenkeillä minkä jaksoi, siinä sai tosissaan pidellä vastaan. Nappe asusti siis omassa aitauksessaan (sillä metsästysvietin takia se ei olisi pysynyt pihassa hetkeäkään), mutta pääsi päivittäin lenkille. 


En muista Napen pentuajoista mitään, sillä olimme molemmat vuosimallia -01. Ja kun me lapset olimme pieniä, niin kellään ei ollut aikaa kouluttaa koiranpentua. Kuitenkin viime vuosina Roosa-siskoni alkoi opettamaan Napelle erilaisia "temppuja" herkkunaksujen avulla. Vaikka koira oli aina todella innoissaan lenkillelähdöstä, Roosa onnistui opettamaan Napelle, ettei lähde aitauksensa avoimesta ovesta ulos ennen kuin saa luvan. Myös tassun anto onnistui pyynnöstä.

Roosa ja Nappe
Napesta oli hankalaa saada naamakuvaa, sillä koira jostain syystä pelkäsi kameroita
Viimeisimpinä elinpäivinään Nappe hidastui tosi paljon. Lenkilläkin se vaan löntysteli rauhallisesti eteenpäin, ja muitakin vaivoja alkoi ilmestyä. Päätimme siis lopettaa koiran, että se pääsee kivuistaan rauhaan ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi :)