sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Arvonnan voittaja

Aurinkoista kevättä kaikille! 

Blogissani oli siis arvonta, joka päättyi 1.4 (ei ollut kuitenkaan aprillipilaa...)  
Haluaisin nyt kiittää kaikkia ihanista kommenteista ♥ 
Sain paljon positiivista palautetta, joista tuli piristystä päivääni. Oli myös mukava kuulla, että blogillani on enemmänkin ei-kirjautuneita lukijoita :)
Ja Oliverkin oli innoissaan, kun sai virtuaalirapstutuksia, kiitos niistäkin. Sain lisää ideoita blogini ulkoasun päivittämiseen. Olenkin suunnitellut muokkaavani sitä enemmänkin, mutta nyt jonkun takia aina kun avaan sen muokkausosion niin ruutuun tulee teksti "Hups, tapahtui virhe". Joten en nyt ainakaan pysty muokkaamaan ulkoasua, vaikka suunnitelmat ovatkin selkeinä päässäni. Täytyy seurata milloin se sivu alkaisi taas toimimaan kunnolla. 

Pidemmittä puheitta, arpaonni suosi Marjuskaa. Onnittelut! Olethan yhteydessä minuun sähköpostitse, laitoin sinulle viestiä :) 


Tässä kuitenkin taas tuttuun tapaan kuvia. Nämä otokset ovat jo useita viikkoja vanohja, mutten koskaan niitä ole muistanut täällä julkaista. 


Seuraavassa kuvassa Oliver on suosikkipuuhassaan: vaanimassa muita! Se aina silloin tällöin aiheuttaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä, kun vaikkapa pimeässä yhtäkkiä hyökkää jalkaan kiinni. Muttei se haittaa kun tietää, että se vain harjoittelee saalistamista varten :)



Toukka hangella



Osaahan Onnikin ihan sivistyneesti poseerata, jos vaan haluaa

Kävimme muuten eilen Hevosmessuilla Tampereella. Sabina oli voittanut sinne ilmaislippuja, joten vaikka itseäni ei hevoset juurikaan kiinnosta niin menin sinne ihan kuvaamisenkin takia. Tosin paikan päällä oli niin paljon ihmisiä ettei kuvaamisesta tullut mitään. Olen vieläpä sen verran lyhyt, etten ylettynyt edes näkemään esityksiä. 
Hevosenruokanäytteiden kantamisesta saadun hartiakivun ja päänsäryn lisäksi sain kuitenkin muutaman otoksen räpsäistyä ihanista falabelloista! Se on varmaan ainut hevos-/ponirotu jonka haluaisin itsekin. 


2 kommenttia:

  1. Tuo vaanija-Oliverin kuva on super ihana! ♥
    ps. ole hyvä vaan ilmaislipusta messuille :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi :)