tiistai 17. toukokuuta 2016

Ojakasveja ja kimallusta

Jälleen luvassa pläjäys kuvia vähän joka aiheesta :D 


Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa on ojasta. En ole aiemmin sitä huomannutkaan, mutta vähän tarkemmin katsottuna vedessä lilluvat heinätkin osaavat näyttää aika makeilta kuvissa. Varsinkin kun aurinko paistaa oikeasta kulmasta ja vesi kimaltaa.


Tämä on hyvä esimerkki veden kimalluksesta

Ja kappas vaan, Oliverkin on taas päässyt poseeraamaan.


"Räjähdys"

Seuraava kuva ei ehkä laadullansa imartele, pointtina olikin taivas. Tänä keväänä meillä on käynyt jo pariin kertaan ukkonen. Ja ensimmäisellä ukkostamis-kerralla (kun salamoi laskujen mukaan noin puolen kilometrin päässä) meillä oli taivaalla todella kirkas sateenkaari joka pysyikin yllättävän kauan. Mukaan sekoittui vielä erikoisia pilvimuodostelmia ja joutseniakin lenteli seassa ukonilmaa pakoon.




Misu ottaa aurinkoa
Oliverin piti käydä kurkkaamassa joko linnut ovat asuttaneet pöntön :) 

Ladyllä oli 20-vuotissynttärit ja Sabina kävi laittamassa sille kukkia päähineeksi. On aina yhtä haastavaa ja hauskaakin kuvata heppoja. Tällä kertaa Vappu tuli eteeni ihmettelemään, tapansa mukaan. Se poni on sentään niin matala että yli pystyy kuvaamaan. Sitten seuraavaksi Minni tunki kamerani eteen, mutta se olikin jo korkeampi ja oli minun vuoroni väistää. Myös Sikke oli aika aktiivisesti Ladyn kuvien taustalla pyörimässä...

 
Värikäs taivas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi :)