lauantai 31. lokakuuta 2015

Halloween-kuu ja kissoja

Jostain syystä ei ole tullut tänne pitkään aikaan (hieman yli viikkoon) laitettua minkäänlaista postausta vaikka kuviakin on ollut. Kuukuvat on siis jo maanantailta. Juoksin silloin pihalle pellolle kun kuu oli nousemassa esiin puitten takaa ja ei kestänyt kun hetki kunnes kuu oli kokonaan näkyvillä. Kuvasin sitä taas joka kulmasta ja eri asetuksilla. Oikeastihan kuu sekä pilvet näytti ihan tavalliselta valkoiselta, mutta kamerassani on erikseen Kuu-asetus jolla saa myös valittua haluaako enemmän lämpöisen vaiko kylmän värin. Lämpöisemmällä sävyllä sai pilvetkin näyttämään orannsilta mikä sopii hyvin tämän päivän teemaan, Halloweeniin. 





 Mulla oli eilen taksvärkkipäivä ja jäin kotiin, halusin herätä aikaisin jotta saisin kuvattua kuuraa pienoisessa aamupakkasessa. Yleensä aamuisin on tosi vaikea herätä ja olen jopa oppinut sammuttamaan kännykän herätyksen unissani ja kaikkea muutakin kunhan vaan ei tarvitsisi nousta... Jostain syystä kuitenkin heräsin ennen muita oikein virkeällä tuulella, vieläpä viisi minuuttia aikaisemmin kuin kouluaamuina eli klo 6:35. Tämä aikainen herääminen johtui luultavasti siitä, että tiesin saavani jäädä kotiin koko päiväksi :)
Misu oli aika villillä tuulella, joten poseeraaminen ei joka kuvassa oikeen onnistunut







Oliverkaan ei kokoaikaa jaksanut olla kunnolla kuvissa, täytyy välillä ottaa hieman persoonallisempiakin kuvia :D 


 Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, pihalla oli aika hämärää aamulla joten kaikissa tarkennus ei ole parhaimmasta päästä... 

4 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia! ps. Toi tuima kissi ei voi olla Kolli, on tainnu Misu ja Olly vaihtaa rooleja halloweeniä varten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten näin Halloweenin aikoihin noidan luudalta on tippunut tuo äkee musta kissa Oliverin tilalle :o ja kiitos :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia sulla! (:

    http://photographybyhile.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi :)