perjantai 15. heinäkuuta 2016

Ripari

Olin siis rippileirillä 27.6 - 5.7 Särkisaaren leirikeskuksessa, Jämsässä. En ollut kovin innoissani lähtemässä riparille, vielä kesäloman alussa ajattelin, ettei olisikaan kannattanut ilmoittautua sinne. Leiri oli kuitenkin paljon kivempi, kuin olisin osannut ikinä arvatakkaan! Toki kuuden tunnin jokapäiväiset oppitunnit alkoivat tuntumaan tylsiltä, mutta onneksi oli vapaa-aikaa. 

 Leirillä lähes kaikki olivat mulle jo entuudestaan tuttuja, koska suurin osa heistä on koulussa samalla luokalla kanssani. Eikä se yhtään haitannut, että sain olla parhaiden kavereitteni kanssa, jotka olen tuntenut aina ekoilta luokilta asti :)



Paikka oli oikein mukava, keskellä luontoa. Siellä kerkesin kuvaamaan ihan hyvin vapaa-ajoilla (ja luistin myöskin kerran jalkapallon peluusta, sillä kuvasin sieltä materiaalia vierailupäivään näytettäväksi...).




Meillä oli siellä myös "leiriolympialaiset", jossa kuudessa eri raamisryhmässä kilpailtiin keskenämme eri lajeissa. Enkä voi olla mainitsematta, että meidän ryhmä voitti koko kisat :D
Eikä tullut koskaan tylsää, kun oli paljon isosten järkkäämää ohjelmaa ja yhteistä tekemistä. Käytiin syömässäkin viidesti päivässä (mahtavaa ruokaa!), joten siihenkin upposi aikaa jonkin verran.


Siellä olisi voinut vapaa-ajalla myös saunoa, uida tai käydä seinäkiipeilemässä tai soutamassa, mutten tehnyt mitään niistä.







Kun pyysi erikseen luvan, sai olla puoli tuntia rajatun alueen ulkopuolella ja käytin tuon edun hyödykseni, jotta voisin ulkouluttaa kameraa vähän eri maisemissa. Aikaa oli kyllä sen verran vähän ettei pitkälle ehtinyt, mutta ajoitus oli hyvä, sillä aurinko oli juuri laskemassa ja valonsäteet loistivat kauniisti puiden välistä.


Kaiken kaikkiaan leiri todella ylitti odotukseni, kuten olen kuullut juttuja, että monille muillekin on käynyt samanlailla. Harkitsen nyt josko menisin ensi vuonna tuonne samaan paikkaan isoseksi, mutta nähtäväksi jää, sillä meiltä on aika pitkä matka niihin isoskoulutuksiin...


Tässä lopuksi on kuva musta mun rippijuhlapäivänä, kuvan otti Sabina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi :)