keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Rusakoita

Täällä taas pitkästä aikaa! Nyt kesälomalla en vaan ole jaksanut päivittää tänne mitään, kun on ollut niin paljon hommaa muidenkin kuvien kanssa. Lisäksi tietokone ei aina tahdo suostua yhteistyöhön, esim. ensimmäisestä kuvasta voi huomata, ettei vesileimojen käyttö meinaa aina onnistua... 


Rusakoita meillä on pyörinyt useampia. Vakiovieraina on ainakin kolme, jotka varmaankin ovat samasta poikueesta. Se kolmen kopla ei ole vielä ihan täyskasvuinen, ne ovat vielä niin nuoria, etteivät kunnolla ymmärrä edes pelätä. Yksi rusakko oli talon takana pellolla ruokailemassa, joten avasin ikkunan josta kuvasin sitä. Hetken päästä paikalle pomputteli toinenkin rusakko ja ne ruokailivat siinä varmaan puoli päivää yhdessä. Vaikka kovaäänisiä koneita liikkui pihassa tai huuteli ikkunasta, ei nämä ristiturvat reagoineet juuri milläänlailla. Toivottavasti oppivat pian olemaan varovaisempia, ettei mitään satu. 




Toisella oli kokoajan meneillään tarkka turkin puunaus

Meidän Misu-kissa on löytänyt jonkin hyvän apajan, josta se löytää rusakon poikasia. Tänään se toi aamulla kaksi poikasta eteiseen, joista toisen söi ja toisen vaan tappoi. Ja myöhemmin päivällä Misulla oli jo kolmas poikanen, jonka myöskin söi. Vaikka Misu onkin aika pieni kissa, se pystyy syömään vaikka kuinka paljon, eikä tunne sääliä mitään saaliseläintä kohtaan. Onneksi kuitenkin nuo vanhemmat kissat on aina pelänneet meidän kaneja, ja Oliver on kaikkien kaveri, joten ei tarvitse sen enempää pelätä mitään tapahtuvan.
Nyt tekee kyllä mieli hommata kaninpoikanen tai useampikin, kun katsoin Misun tuomaa rusakon poikasta, sillä se oli aivan uskomattoman söpö! Muutenkin tykkään, suorastaan ihailen kaikkia jäniseläimiä :)


Taampi taitaa olla jokin jäniksen ja vuohen risteytys...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi :)