maanantai 11. tammikuuta 2016

Pakkaspäiviä

Uuden postauksen kirjottaminen taas venyi kun pää lyö ihan tyhjää uusien ideoiden saralla. Ja uusia kuviakaan ei ollut koska meillä on ollut välillä yli -30 astetta pakkasta jolloin sekä itselleni että kameralle on liian kylmää lähteä ulkoilemaan. 

Tämän verran löytyi uusia ideoita, että vein koristelinnun ulos kuvattavaksi
Kuvieni kanssa oli myös sellainen ongelma, että kun vaihdoin kuvanlaadun paremmaksi ja kokeilin sitä ulkona niin osa kuvista meni ihan pilalle. Jonkun takia osasta kuvia tuli ihan himmeitä ja puolet kuvasta "katosi" johonkin että esim. kuva jossa ponin piti olla kokonaan niin jäljellä on enää vaan pää, ja alaosa on mustaa. Joihinkin kuviin tuli muunlaisia vääristymiä. Epäilen, että se johtui pakkasesta (oli hieman yli -20 astetta), sillä aikaisemmin kuvilleni ei ole koskaan käynyt niin.
Vai onko jollekkin muulle käynyt samanlailla? Tai tietääkö kukaan varmaa syytä, jotta osaan välttää samaa tapahtumasta uudelleen :)

Vappu ja Bansku pärjäävät pihalla kylmälläkin kelillä paksun talviturkkinsa ja loimiensa avulla


Ja lintuja on tullut taas kuvattua paljon ikkunan lävitse, kun ei itse tarvitse mennä pihalle. Parhaita lintukuviani en nyt tänne laita sillä aion osallistua niillä kuvakilpailuihin ja joissain kilpailuissa on ehtona ettei kuva saa olla aikaisemmin missään julkaistu.


Ja mulle saa myös linkata kuvakilpailuja! Aion nyt muutaman seuraavan vuoden ajan ottaa ilon irti kun olen alaikäinen, sillä yleensä alle 18 vuotiaat saavat osallistua kilpailuihin ilmaiseksi.
Itse olen bongannut kilpailuja parhaiten täältä. Tällä hetkellä sen sivun listalla nyt ei ole paljoa kilpailuita, mutta niitä alkaa tulemaan sitä mukaan kun osallistumisaika lähenee.
Ja muistakaa muutkin osallistua ajoissa kilpailuihin, itsekkin missasin parit kilpailut nyt alkuvuonna kun en muistanut milloin viimeinen osallistumispäivä on :D Ei toisaalta haittaa sillä taso taisi olla niissä hieman liian korkea mulle... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi :)