sunnuntai 29. marraskuuta 2015

1. adventti

Hyvää 1.adventtia lukijoille! 
Taas tulee sekalainen postaus. Kuvissakin saattaa olla hieman erilainen vesileima kuin yleensä, koska alakerran yhteinen tietokone on temppuillut jo pitempään eikä nyt suostunut käynnistymään. Kirjoitin postauksen siis Roosan läppärillä, jossa ainakin fontin nimi oli ihan eri. 

Tämän seuraavan kuvan on Sabina ottanut aamulla kun olin jo menossa kouluun. Silloin maanantai-aamuna oli vielä se reilut 30cm lunta, mutta silloin oli tietysti taksi yli puoli tuntia myöhässä joten kotiin tultuani palelin vaan tuvassa ja pian olikin jo liian pimeää kuvaamiselle. Tiistainakin oli muuta menoa koulun jälkeen ja keskiviikkona koko päivän satoi vettä ja oli lämpöasteita eli lumet suli silloin.  

©Sabina Tuomi
Seuraava kuva on otettu tänä aamuna samalta kohdalta kuin tuo edellinenkin. Aurinko oli silloin vasta nousemassa, pilvet oli kuitenkin edessä himmentämässä valoa. 






Lähemmäs zoomattuna taivas näytti maalatulta. 



Misu ja Oliver

2 kommenttia:

  1. ihana tuo oranssi taivas kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja onneksi meillä on aukeita peltoja joilta näkee hyvin auringonnousun ja -laskun. Sekä kameran maisema-asetus joka korostaa värejä entisestään :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi :)