perjantai 18. maaliskuuta 2016

Vuosipäivä + arvonta

Pikkusiskon blogilla on tänään merkkipäivä, sillä ensimmäisestä postauksesta on kulunut tasan vuosi! 
Olin suunnitellut omaa blogia jo pitkän aikaa, mutten koskaan keksinyt hyvää aihetta, kunnes sitten ostin uuden kameran ja innostuin valokuvaamisesta, niin asia oli heti selvä. Toki välillä postausväli on venynyt, sillä aina ei ole ollut uusia kuvia, aiheita tai aikaa kirjoittaa. 
Haluan nyt siis kiittää kaikkia jotka ovat olleet mukana enemmän tai vähemmän. Kommentoineet, lukeneet tai vaikka vaan katselleet kuvia. 
Ja siksi järjestänkin teille nyt ensimmäisen arvontani :) 


Kilpailun säännöt ovat seuraavat: 

1. Kerro mielipiteesi blogistani (esim. mistä pidät, missä olisi parantamisen varaa, mikä on suosikkipostauksesi, toiveita jne rakentavaa palautetta). Ja ei haittaa vaikka olisit vasta nyt eksynyt tälle sivulle, riittää kunhan keksit edes jotain sanottavaa. 

2. Voit kyllä osallistua anonyyminäkin, mutta saat yhden lisäarvan jos olet kirjautuneena blogini lukijaksi. 

3. Laita myös toimiva sähköpostiosoitteesi kommenttiin, jotta voin ottaa yhteyttä mikäli arpaonni osui kohdallesi

4. Saat vielä yhden arvan lisää jos seuraat minua Instagramissa. Käyttäjänimeni on @riikka.01 
Muista myös mainita oma käyttäjänimesi, jotta voin tarkistaa asian

Ja arvonta päättyy 1.4. 

Käytiin tänään Sabinan kanssa ulkoiluttamassa Nappea auringon laskiessa

Arvonnan palkinto on yllätys. Sen verran kuitenkin sanon, että se on ostettu Myllyrannan sisustuskeskuksesta Mäntästä. Tuote on arvoltaan noin 10€. Kyseessä ovat siis Uniikit putiikit, joten ellei tuote ole täysin uniikki niin ainakin harvinainen. 
Huom. kyseessä ei ole yhteistyö.  

Onni nauttii hangesta

Oliver pitää kaikille osallistujille peukkuja pystyssä :) 

6 kommenttia:

  1. No osallistutaanpa nyt! Siis Riikka sun blogi on ihan älyttömän piristävää katottavaa, koska sun kuvat on aina niin 'täydellisiä'! Ainut mitä voisin sanoa rakentavana on tää ulkoasu, niin se vois olla vähän vaaleampi taustainen, ellei jopa valkoinen. Kuvat voisivat olla oikeuksisaaan sillä tavalla paremmin. Mutta sisällöllisesti blogi on just nyt hyvä!❤
    Ja instagramissa siis seuraan myös.

    VastaaPoista
  2. Pakkohan tähän on osallistua! :-) Löysin sun blogin kommentin kautta, eli en oo aiemmin käynyt. Tykkään sun bannerista ja kirjoitustyylistä! Itse kehittäisin blogia niin, että taustakuva on yksi kuva joka ei toistu useaan kertaan kuten nyt, ja otsikot & sivut jne voisi keskittää koodilla joka löytyy googlettamalla. Tietysti kuvatkin näyttää sitä paremmalta mitä suurempana ne blogissa toistuu. :-)

    www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Seurailen blogiasi ennenkaikkea ihanien kuvien takia! Eläimet ja luonto ovat itselläni lähinnä sydäntä, joten täältä löytyy upeita kuvia, joista tulee hyvä mieli. Jatka siis samaan malliin :)
    Arvontaan osallistun yhdellä arvalla.
    T: Miukkis
    birgit82@suomi24.fi

    VastaaPoista
  4. Repesin viimeiselle kuvalle, Oliver on kyllä mainio :D Niin kuin on blogisikin, käyn täällä aina katselemassa huippu hienoja kuvia tutuista ja tärkeistä kohteista ;) Toivon kovasti sinulle intoa ja vakaata kättä jatkaa upeaa harrastusta <3 Terv. Miiluahon Muori :D

    VastaaPoista
  5. Loistavia kuvia. Wau!
    marjan.tuomi@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Lueskelen blogiasi ja ihastelen todella ihania kuvia! Sinulla on selvästi lahjakkuutta, joten toivottavasti pysyt jatkossakin kameran takana :) Blogisi yleisilme on selkeä ja siisti ja arvostan laadukkaita kuviasi.
    -Marjuska-
    laaksonritari@luukku.com
    PS/ Oliver on suosikkini, joten välitäthän virtuaalirapsutuksen :) Ja arvonnassa olen mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi :)