lauantai 27. helmikuuta 2016

Kanit 4v

Meidän ristiturvilla oli torstaina 4-vuotissynttärit! Outoa, että ne ovat jo niinkin "vanhoja". Muistan hyvin kuinka me haettiin nämä veljekset meille. Ne olivat silloin noin 3kk vanhoja, ja kaikilla oli vielä pystykorvat. Onni oli niistä pienin, painoa sillä oli vaan 1,4kg. Nykyään nämä luppakorvat ovat jo siinä neljän kilon paikkeilla. 

Pete ja Onni
Veimme siis kanit ulkoilemaan valjaissa. Laku kylläkin kävi pihalla jo aikasemmin, joten kuvaa varten se piti hakea hetkeksi takaisin ulos. Seuraavassa kuvassa ei kylläkään juuri erota, että mitä eläimiä nuo tummat hahmot ovat... 

Pete, Onni ja Laku olkipaalin päällä
Kokeilimme myös sitä, että Roosa vie Peten ja Onnin kauemmas pihaan ja päästää ne hihnojensa kanssa vapaasti juoksemaan ja minä otan kuvia. Onni heti laukkasi minun luokse, sillä viihtyy parhaiten aivan tallin edustalla, mutta se juoksi kuitenkin niin lujaa etten kerennyt ottaa kunnollisia kuvia. Pete taas jäi vaan ihmettelemään, eikä meinannut millään jaksaa liikkua. 
Kanit eivät siis ole ikinä olleet irraallaan pihalla, joten vähän kyllä jännitin, että mihinkähän suuntaan ne lähtee. Puput eivät kyllä ole ikinä olleet pihapiiriä kauempana, joten ne eivät varmaan edes uskaltaisi lähteä kaikkien koneiden ja rakennusten ohi pois tutusta ja turvallisesta. 


Roosa ja Pete
Minä ja Onni
Roosa kuvasi myös minua ja Onnia, joten saatiin vihdoinkin päivitetty versio meidän yhteispotretista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi :)