lauantai 12. joulukuuta 2015

Poutapilviä

Olin viime viikonloppuna tiehaarassa kuvaamassa taivasta. Aurinko oli silloin vasta nousemassa vaikka kello oli jo yli 9. Se auringonnousu jäi kyllä metsän taa piiloon joten keskityin enemmän pilviin, myös suihkukoneita meni jatkuvasti taivaalla. Kaikki ohikulkevat autoilijat katsoivat mua vähän pitkään, ihan kun ei ennen olisi nähnyt ketään valokuvaamassa :D 



Tuo otsikko "Poutapilviä" on kyllä vähän hämäävä, sillä melkein koko viikonlopun ajan silloin satoi ainakin täällä meillä. Näissä aamuisissa kuvissa pilvet vielä tiesivät puoli päivää poutaa.


Oja
Tämä kuva on jo meidän pellolta

Tämä kesäkarkulainen Viiru on taas pitkin syksyä ollut välillä muutaman päivän pituisilla retkillään. Näin kylmemmällä kelillä se kyllä viihtyy jo paremmin kotona. Ja varsinkin nyt, kun ostin kissoille painonhallintaraksuja niin Viiru on aina kamarissa kinuamassa niitä naksuja vaikkei koskaan aikaisemmin ole viihtynyt mun ja siskoni huoneessa.
Ihme kyllä, kissat on todellakin hulluna painonhallintaraksuihin vaikka yleensähän epäterveellisemmät ruuat ovatkin parempia...




Ps. En ole lähtenyt mukaan näihin Joulukalenteri- tai Jouluarvontajuttuihin, toisin kuin monet muut bloggaajat. Eli postauksiani lukevat eivät näe jolukalenterini sisältöä (en edes omista joulukalenteria), eivätkä voi osallistua arvontoihin joista voi voittaa paketteja.
Tästä blogista saat vain luettavaa sekä kuvia katseltavaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi :)