lauantai 3. lokakuuta 2015

Viiru ja Valio-myrsky

Maanantaina 10-vuotias Viiru-kissa palasi kotiin! Se on jo monien vuosien ajan lähtenyt omille reisuilleen kesän ajaksi, ja oli nytkin karkuteillään 5kk. Se oli pentuna villikissa, joten se on ehkä syynä karkailuun. Tai sitten se vaan kaipaa omaa rauhaa kun kotona saa aina murista ja sähistä Oliverille ja vähän Misullekkin. Vaikka Viiru on aina kiehnaamassa kehräten ihmisten jaloissa, se ei silti tykkää muista kissoista (joskus samassa huoneessa oleminenkin tuottaa ongelmia). Reissut on kuitenkin mennyt aina hyvin ja ainoastaan kieli on vähän haljennut reunasta mutta muita vahinkoja ei ole tullut. Viirulle laitettiin keväällä kaulapanta jossa on puhelinnumero, mutta nyt syksyllä siitä ei ollut enää jälkeäkään... 


Perjantaina olikin sitten se Valio-myrksy. Näistä kuvista näkyy vaaan myrskyn nätimpi puoli kun taivas oli värikäs.




Pihalammesta heijastui taivas
Oikealla näkyvä ufo lensi niin lujaa, että se kääntyi kyljelleen :D 

4 kommenttia:

  1. hyviä kuvia. kuinka kalliilla kameralla kuvaat,kun tuleenoin hyvä laatuisia kuvia? hyppivätkö kanisi esteitä ja jos hyppivät niin voisitko joskus laittaablogiisi videota tai kuvia siitä olisi kiva nähdä miten tuollaiset kanit pomppii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Tuo Nikon Coolpix P600 maksoi keväällä ~320€. En ole opettanut kaneja hyppimään esteitä. Sain kyllä Onni-kanin hyppimään toissakesänä kovan työn jälkeen kokonaista rataa, nyt se on jo varmaan unohtanut miten hypätä.
      Ei siis ole kuvia, enkä varmaan ala enää hyppyyttämään niitä kun ovat jo aika vanhoja ja muutenkin liian raskasrakenteisia siihen :)

      Poista
  2. minkälaisilla asetuksilla oot ottanut noi kuvat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollut liian laiska opetteleen kaikkia käsisäätöjä, joten yleensä aina otan P-asetusella (ohjelmoitu automatiikka).
      Tässä postauksessa ainakin ensimmäinen ja toinen kuva on sillä P-asetuksella ja loput Maisemakuvauksella :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi :)