keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Mansikka-asetelma ja muuta

Kokeilin tehdä jonkinlaista asetelmaa oman maan mansikoista ja laitoin kuvaan mukaan kukkia ja tälläinen oli lopputulos: 



 Ja Oliver oli tapansa mukaan auttamassa kun koitin kuvata.


Pellolla oli taas kurkia. Tällä kertaa ne oli lähempänä tietä joten kuvaaminen onnistui paremmin, mutta pelto oli tietysti sumun peitossa joten kuvista tuli aika sameita. Alla oleva kuva on täsmälleen siltä samalta paikalta otettu missä kuvasin kurkiakin.




Pippuri on kaksosvasikka, jolla alaleuka näyttää olevan pidempi kuin yläleuka. Sen takia Pippuri näyttää vielä suloisemmalta kuin muut vasikat :)


Käväisin äitin kanssa Kihniöllä Pyhäniemessä vain räpsäisemässä pari kuvaa. Ei ollut kyllä ketään uimassa sillä kelillä.



Siskoni Roosa ja Vappu-shettis

Charolaisten lisäksi meillä on myös neljä lypsylehmävasikkaa. Niistä yksi on sen verran vanhempi ja isompi, että se on muun karjan kanssa isolla laitumella. Mutta kolme pienempää siirrettiin omalle laitumelleen (tien viereen, samalle pellolle missä hevosetkin on), kun muut lehmät kiusasivat niitä erilaisen värin takia ja nämä lapsukaiset on vielä niin pieniä ettei osaa pitää puoliaan. Kuvassa Lumme joka on kiintynyt ihmisiin, aina kun se huomaa jonkun kävelevän aidan vierustaa, se kipittää mukana, tai jos menee laitumelle, se tulee nuolemaan naamaa ja imeskelemään paidan hihoja. Muut vasikat pelkää ihmisiä eikä meinaa antaa edes silittää. 

Puun alta kuvattua
Yksi neljästä pääskysen poikasesta empii lentoon lähtöä parvekkeelta
Ja piti ottaa tietysti myös yhteiskuva Hertta-lehmän kanssa hienon taustan kera :D 

2 kommenttia:

Kiitos paljon kommentistasi :)